Felhasználási feltételek - Adtob.hu

Az www.adtob.hu weblap használatával egyidejűleg beleegyezik az alábbi felhasználási feltételekbe. Ezen felhasználási feltételek érvényesek valamennyi kapcsolatra az Adtob.hu és felhasználói között.

A "Site" kifejezés az www.adtob.hu weblapot és annak kezelőit jelenti.
A "Felhasználó" kifejezés valamennyi magán és/vagy jogi személyt jelent, akik a www.adtob.hu weblaphoz hozzáférnek és használják.

Feltételek módosítása

A weblap kezelői fenntartják jogukat, hogy későbbi módosításokat tegyenek e szabályzatban, anélkül hogy Önt értesítenék. Amennyiben kifogásai vannak és nem ért egyet a felhasználási feltételekkel, valamint amennyiben bármelyik későbbi módosítás Önt elégedetlenné teszi, az egyedüli megoldás hogy ne használja tovább a www.adtob.hu weblapot.

Tartalom

A www.adtob.hu weblap a következő szolgáltatásokat nyújtja felhasználóinak:
- egy profi weblap készítése cégeknek és/vagy magán személyeknek;
- a nagyközönségnek cégek/magán személyek által nyújtott ajánlatok és szolgáltatások meghirdetése, módosítása, frissítése, törlése;
- apróhirdetések megjelenítése, a weblap kategóriái szerint;
- hirdetések szűrése, keresése, módosítása, törlése;

Felelősség

Ezen a weblapon hirdetéseket megjelenítő magán személyek és/vagy jogi személyek meg kell bizonyosodjanak arról, hogy a hirdetéseik nem szegik meg az érvényben lévő törvényeket. Tekintettel arra, hogy a hirdetések adatbázisba vezetése gyakorlatilag azonnal megtörténik, lehetetlen a hirdetéseket azonnal kijavítani, és ezért nem vállalunk semmilyen felelősséget azok tartalmára és valódiságára nézve.
Azért hogy az alap információk minél helyesebbek és reálisabbak legyenek kérjük, hogy odafigyeléssel töltsék ki az adatok bevezetésére szolgáló nyomtatványokat.
Valamennyi hirdetés, kép, üzenet, mappa, video vagy bármilyen más anyag, amit e weblapon jelenítenek meg, azon személy kizárólagos felelőssége, akitől az származik. Más szavakkal, teljes mértékben felelnek az www.adtob.hu weblapon megjelenített tartalom valamennyi egyedi eleméért.

A www.adtob.hu weblap felhasználásával beleegyeznek abba, hogy:

- NEM hirdetnek szerzői joggal ellátott anyagot, ha nem Ön a szerző vagy nem rendelkezik a szerző beleegyezésével a hirdetésre nézve;
- NEM hirdetnek obszcén, ócsárló, fenyegető vagy rosszindulatú anyagokat egy másik felhasználó, magán vagy jogi személlyel kapcsolatosan;
- NEM hirdetnek kifejezetten szexuális tartalmú szövegeket, képeket vagy nyilatkozatokat;
- NEM hirdetnek többszörösen egy hirdetést (ne duplázza, triplázza hirdetéseit);
- NEM utalnak szerencsejátékokra, kaszinókra vagy fogadásokra;
- NEM jelenít meg olyan hirdetéseket, melyek célja alkohol, dohány vagy drogok forgalmazása vagy ezekről szóló hirdetéseket;
- NEM jelenít meg informatikai kalózkodásra vagy kódok feltörésére utaló tartalmú hirdetéseket;
- NEM hirdet erőszakkal vagy fegyver/lőszer kereskedelemmel kapcsolatos hirdetéseket (csak amennyiben az érvényben lévő törvény ezt lehetővé teszi);
- NEM jelenít meg semmiféle hirdetést, amely az érvényben lévő törvényekbe ütközik.

Ugyanakkor tilos SPAM (azonos hirdetés ismétlése) jellegű cikkeket/hirdetéseket megjeleníteni, ezek a hirdetések megelőző figyelmeztetés nélkül ki lesznek törölve és a spam-et küldő felhasználó egyéb hirdetései is blokkolva lesznek.
A belépés a profilba jelszó alapján történik. Javasoljuk, hogy ne ossza meg jelszavát senkivel, Adtob.hu nem fogja sosem kérni Öntől ezt a jelszavat üzenetben.
Mivel az interneten megjelent és tárolt adatok biztonságát nem lehet 100%-osan garantálni, az adtob.hu nem vállalhat felelősséget a beérkezett és kiment adatokért. Mi a minden tőlünk telhetőt megtesszük annak érdekében, hogy ezek az adatok minél nagyobb biztonságban legyenek.
Az Adtob.hu nem ellenőrzi le és nem felel a magán személyek és/vagy jogi személyek által meghirdetett anyagok tartalmáért.

Felhasználás

Az adtob.hu weblap használata csakis a felhasználói feltételek betartása mellett engedélyezett. Ezen a weblapon kifejezetten tiltott a mesterséges vagy ésszerűtlen határokon kívüli forgalom generálása.


Jelzések

Amennyiben a weblapon észlelnek olyan hirdetéseket, amelyek nem felelnek meg a felhasználói feltételeknek, értesíthetik a weblap kezelőjét a kapcsolat felvételi nyomtatványt használva. Ellenőrizni fogjuk a jelzett hirdetéseket, azonban ezek törlése a saját döntésünk.

Linkek

Az Adtob.hu weblap tartalmazhat más weblapokra mutató linkeket, amelyek teljes mértékben függetlenek az Adtob.hu weblaptól.
Az Adtob.hu weblap nem vállal felelősséget a tárolt adatok pontosságáért, becsületességéért vagy eredetiségéért. Az összeköttetés bármilyen más oldalakkal az Ön saját felelősségére történik meg.

Az Ön kapcsolatai az Adtob.hu weblapon keresztül megismert cégekkel, személyekkel, valamint a kifizetések, termékek szállítása vagy bármilyen más feltétel csakis az Ön felelősségi körébe tartozik.
Egyetértenek azzal, hogy az Adtob.hu nem felel semmilyen kárért vagy veszteségért, amely az említett megegyezések következtében felmerülhet.

E-mail

A hirdetések hozzáadásakor az Ön által önkéntesen megadott e-mail címeket a többi felhasználó nem fogja látni, kivéve a regisztrált felhasználókat. A regisztrált felhasználók a kezelési felületen bejelölhetik, hogy az e-mail címük látható legyen vagy sem.

Biztonsági óvintézkedések

Javasoljuk, hogy személyesen találkozzon partnereivel, amikor pénzátadásról vagy értékes tárgyakról van szó, ne utaljon olyan személyek bankszámláira, akiket nem ismer, csakis ha teljes mértékben megbízik bennük.
Ne használjon pénzátutalásokat a Western Union vagy Moneygram vagy más ehhez hasonló szolgáltatásokon keresztül.
Legyenek óvatosak azon eladókkal, akik azt állítják, hogy nincsenek belföldön és emiatt nem tudnak Önnel találkozni.


Egyetértenek azzal, hogy az Adtop.hu fenntartja jogát (de nem kötelessége), hogy bármikor módosítsa, törölje vagy költöztesse a weblap tartalmát, ha a felhasználói feltételek vagy érvényben lévő törvények meg lettek szegve.

Az Adtop.hu csapatának jogában áll bármikor deaktiválni profilját, e-mail címét vagy számítógépe IP-ját blokkolni.
Az adtop.hu időszakonként megváltoztathatja a fennálló felhasználói feltételeket, anélkül hogy személyesen értesítené felhasználóit. Efféle módosítások a "Felhasználói feltételek" rovatban lesznek meghirdetve. Ha a felhasználó továbbra is igénybe veszi a weblap szolgáltatásait a módosítások megjelenítése után, azokat az ügyfél által elfogadottnak tekintik.
A felhasználó igazolja, hogy elolvasta és elfogadja e felhasználói feltételeket. Az ügyfél által történő szolgáltatások igénybevétele maga után vonja e felhasználói feltételek feltétlen elfogadását.

Elfogadja a felhasználói feltételeket