Magyarország
Település

Szocializálás
   


Kategóriák


Bejegyzett vállalatok
StreamNovation Kft 1083 Budapest, Práter utca 50. A. ép.
Budapest
Magyarország
Solcreation Stejarului nr 13/a
Kolozsvar
Romania
Viking Net Neajlov Nr. 5
Szatmar
Romania
Céglista


Softwarek - Web oldalak

Weblap készítés webdesign Ajnlat

98 out of 100 based on 10 user ratings
Ár : 39999 HUF


Telefon : phone +4 0745 359 388 

Város : Szatmrnmeti

Részletek :
Egy vállalkozás illetve személy megítélését, addig míg nem kerülnek vele közvetlen kapcsolatba, nem ismerik meg tevékenységét, az emberek a külsőségek alapján döntik el. Ennek az első megítélésnek fontos, sokszor döntő szerepe van abban, kívánnak e kapcsolatba lépni velünk, meg szeretnének e ismerni bennünket, vállalkozásunkat. Ez a megjelenési forma az amit arculatnak arculatnak nevezünk. Ennek kialakítása jó esztétikai és pszichológiai érzéket, tapasztalati ismereteket igényel.

Sajnálatosan a web-design (vagy webdesign) az utóbbi években hibásan épült be a magyar webes köznyelvbe. Ha webdesign szakembert keres valaki, akkor a legtöbb esetben nem arról van szó, hogy okosanés hatékonyan szeretnének megtervezni weboldalakat, hanem inkább látványosan, a szemnek csalogató grafikával. Sajnos ami a vizuális megjelenés szempontjából kiemelkedő, nem biztos, hogy a honlap célját segíti, így látogatókat azaz vásárlókat, ügyfeleket veszthetünk. A webdesign csak részben szól a vizuális megjelenésről. legalább ilyen fontos a weblap szempontjából a megfelelő webes arculattervezés. Egy kiváló kivitelű webgrafika akkor kiváló valóban az oldal szempontjából, ha nem csak vizuálisan, hanem a honlap tervezett céljának is előmozdítója. A webdesign elemek célja a látogató komfortérzetének, hangulatának javítása és az oldalon tartás, azonban nem szabad, hogy a marketing más vonalainak rovására ( keresőoptimalizálás ) menjen.

Hirdetéseinek kialakításához is szüksége van webdesignerre, a banner ki kell fejezze a cél weboldal tartalmát, voltaképpen az egy kapu a bemutatkozó vállalkozáshoz.Nézetség : 193

A hirdetést feltette :

SOLCREATION

Solcreation

Biztonsági óvintézkedések

  • Azt tanácsoljuk, hogy amennyiben pénzt szeretne váltani, vagy valamiféle értékes tárgyat cserélni, akkor találkozzon személyesen az illetővel. Ne helyezzen el pénzt olyan személyek bankszámláján, akiket nem ismer, csak akkor, amennyiben száz százalékosan megbízik az illetőben.
  • Kérjük, ne használja a különböző pénzátutalási lehetőségeket, mint például a Western Union vagy Moneygram
  • Kérjük, figyelemmel járjanak el az olyan eladókkal, akik arra hivatkozva, hogy külföldön vannak, nem hajlandók személyes találkozásra
Legutóbbi hirdetések: Softwarek - Web oldalak

Jelenleg nincs hirdetés ebben a kategóriában.
Adjon fel most egy ingyenes online hirdetést.

Adj fel hirdetést

Cég regisztrációja
Épits egy honlapot